U bevindt zich hier :

Het contactblad voor de Maaseikenaar

Startpagina > Privacy

  Privacy

De informatie op deze website wordt door de redactie van De Maaseikenaar samengesteld en onderhouden door de webbeheerder. Fouten kunnen echter niet altijd worden voorkomen.


Er kunnen op geen enkele wijze rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.


De redactie van De Maaseikenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van deze website of uit de onvolledigheid en/of onjuistheid van de op de website verstrekte informatie en/of voor schade ten gevolge van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van (delen van) deze website.


Deze website bevat verwijzingen en/of hyperlinks naar andere websites die niet door de redactie van de Maaseikenaar worden beheerd. Deze zijn louter opgenomen ter informatie van de bezoekers en te goeder trouw geselecteerd voor de doelgroep van ons tijdschrift.


De redactie van de Maaseikenaar geeft geen garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik en de beschikbaarheid van dergelijke websites.


Niets uit deze website mag worden gekopieerd en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van de redactie van De Maaseikenaar. Slechts een niet commercieel privé gebruik is toegestaan in het kader van de wetgeving op auteursrecht.


Uw privacy:


De adres- en persoonlijke gegevens, die nodig zijn voor het beheer van ons ledenbestand, zijn strikt afgeschermd en worden enkel door ons gebruikt voor de verzending van ons driemaandelijks contactblad en de eventuele communicatie tussen redactie en leden.